Ευρώπη

Γουίμς: «Μακάρι να ήμουν φέτος στην ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη»

Πικραμένος έφυγε από την ΤΣΣΚΑ ο Σόνι Γουίμς, καθώς δεν κατάφερε να πάρει την Ευρωλίγκα μαζί της, με τον Αμερικανό να δηλώνει πως θα ήθελε πολύ να ήταν μέλος της φετινής ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη.

Η κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι μεγάλος στόχος του Σόνι Γουίμς και γι’ αυτό επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δήλωσε, στον Τύπο του Ισραήλ, πως έφυγε πικραμένος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εξαιτίας των συνεχόμενων αποτυχιών της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ από την άλλη τόνισε πως θα ευχόταν να ήταν στο φετινό σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη.

«Τι παίκτη παίρνει η Μακάμπι Τελ Αβίβ; Είμαι ο καλύτερος στην Ευρώπη μετά τον Άντονι Πάρκερ», ήταν τα πρώτα λόγια του Σόνι Γουίμς στην ιστοσελίδα «one.co.il».

Για το λόγο που αποχώρησε από το NBA: «Δεν μου άρεσε η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί για μένα στο NBA. Υπήρχες ρήτρες και όροι στα συμβόλαια που δεν μου άρεσαν. Η απόφαση να έρθω στην Ευρώπη ήταν εύκολη. Έφυγα χωρίς να κατακτήσω την Ευρωλίγκα και αυτό με στοιχειώνει. Έχω ανοικτούς λογαριασμούς με την Ευρωλίγκα και θέλω να τους κλείσω. Στόχος είναι να κατακτήσω την Ευρωλίγκα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία φέτος απέτυχε. Γι’ αυτό ήρθα πίσω».

Για το αν ήταν πικραμένος που έφυγε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας χωρίς να κατακτήσει την Ευρωλίγκα: «Αυτό με τρώει. Έφυγε εξαιτίας των αποτυχιών στην Ευρωλίγκα. Μακάρι να ήμουν μέλος της ομάδας του Ιτούδη που κατέκτησε τον τίτλο. Αλλά, είμαι χαρούμενος για τον Μίλος Τεόντοσιτς, τον Νάντο Ντε Κολό και τον Άαρον Τζάκσον, που έφεραν ύστερα από πολλά χρόνια τον τίτλο στην ομάδα. Τώρα, θέλω να βρω ξανά τον εαυτό μου και να κατακτήσω την Ευρωλίγκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x