Ευρώπη

Η Εφές δεν αστειεύεται…

Μετά τη Φενέρ, η Αναντολού Εφές νίκησε εκτός έδρας και τη Νταρουσάφακα, με το ευρύ 83-61, δείχνοντας αποφασισμένη να κάνει το νταμπλ στην Τουρκία.

Το Final Four θα το δει από την τηλεόραση. Όμως η Αναντολού Εφές δείχνει αποφασισμένη να κάνει το νταμπλ στην Τουρκία. Σε εξ αναβολής αγώνα της τουρκικής λίγκας συνέτριψε την Νταρουσάφακα εκτός έδρας με 83-61 και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση, στο -1 από την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ που λίγο νωρίτερα είχε περάσει δύσκολα από το «σπίτι» της Κόνιασπορ.

Ο Ντάριο Σάριτς με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν το… πρωτοπαλίκαρο του Ντούσαν Ίβκοβιτς, που είχε εκτός δωδεκάδας τον Στράτο Περπέρογλου. Ο Στεφάν Λάσμε είχε 13 πόντους, ενώ από 12 πρόσθεσαν Τομάς Ερτέλ και Τσεντί Οσμάν.

Ο Τέιλορ Μπράουν με 17 και ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις με 15 πόντους πάλεψαν περισσότερο από τους γηπεδούχους, που από πρώτοι βρέθηκαν… τρίτοι, ενώ την Κυριακή υποδέχονται τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Δείτε τη βαθμολογία στην τουρκική λίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x