Ευρώπη

«Η Ζαλγκίρις δεν θα σταθεί εμπόδιο στον Γιασικεβίτσιους εάν του έρθει πρόταση»

Ελεύθερος να φύγει από τη Ζαλγκίρις θα είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, εφόσον του έρθει πρόταση, όπως δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ των πρωταθλητών Λιθουανίας.

Όπου θέλει μπορεί να πάει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, σύμφωνα με τον τζένεραλ μάνατζερ της Ζαλγκίρις.

Ο Παούλιους Μοτιεγιούνας τόνισε πως εάν έρθει πρόταση από Παναθηναϊκό, Μπαρτσελόνα ή Μακάμπι στον «Σάρας», τότε οι πρωταθλητές Λιθουανίας δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο.

«Ο τζένεραλ μάνατζερ της Ζαλγκίρις είπε πως εάν έρθει πρόταση στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από Μπαρτσελόνα, Μακάμπι, Παναθηναϊκό ή άλλον, τότε δεν θα τον σταματήσουν», ανέφερε στο σχετικό του «τιτίβισμα» ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x