Ευρώπη

«Ναυάγησε του Ιφί στη Μονακό, παραμένει και τη νέα σεζόν στην Παρί»

Ο Ναντίρ Ιφί φαινόταν ότι είχε συμφωνήσει να αφήσει την Παρί για τη Μονακό, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανατροπή και παραμονή του στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας!

Ανατροπή με Ναντίρ Ιφί!

Σύμφωνα με τον έγκριτο, Ισπανό δημοσιογράφο, Τσέμα ντε Λούκας, ο 22χρονος γκαρντ δεν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στη Μονακό, αφού παρότι αρχικά φερόταν να έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Σπανούλη ενόψει της νέας σεζόν, το deal... ναυάγησε.

Έτσι, ο Rising Star της φετινής Ευρωλίγκας πλέον αναμένεται να παραμένει στην Παρί, με την οποία είχε 15,1 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ ανά μέσο όρο στα 38 παιχνίδια της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x