Ο Χοσέ Μαρίγια Ισκιγιέρδο παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε Μέσο της Σερβίας, αποκαλύπτοντας μερικές πτυχές για το τί συνέβη φέτος στην Παρτίζαν και στα όσα έγιναν με την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Ο επί χρόνια συνεργάτης του Σέρβου τεχνικού μίλησε στη «Mozzart Sport» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο Ομπράντοβιτς θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά το τέλος του Final Four της Αθήνας!
«Ελπίζω να είμαι ξανά με τον Ομπράντοβιτς. Μου είπε ότι θα πάρει μια απόφαση μετά το Final Four της Ευρωλίγκας. Περιμένω αυτόν και την απόφασή του. «Το πιο σημαντικό είναι να δούμε αν ο Ζέλικο θέλει να εργαστεί. Να είμαι μαζί του όταν κερδίσει τον 10ο τίτλο του», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποχώρηση του ίδιου και του Ομπράντοβιτς από τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου και με τον τρόπο που αυτή ήρθε:
«Δεν το περίμενα. Κανείς δεν θα μπορούσε να το περιμένει. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο θρύλος της Παρτιζάν, θα κατέληγε έτσι. Ωστόσο, δεν είναι μόνο το μπάσκετ, μερικές φορές έτσι είναι η ζωή. Όταν τελείωσαν όλα ένιωσα πραγματικά λυπημένος. Δεν ήμουν θυμωμένος, αλλά πραγματικά λυπημένος. Οι παίκτες δεν τον άκουσαν και ένιωθε υπεύθυνος γι' αυτό. Στο ματς με τη Βιλερμπάν για πρώτη φορά στην καριέρα μου, ένιωσα ότι κάποιοι παίκτες δεν θέλουν να είναι εκεί ο προπονητής. Να μην είναι εκεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Κάποιοι από αυτούς δεν ξέρουν καν ποιος είναι πραγματικά».
Τέλος, ερωτηθείς για τον Τζαμπάρι Πάρκερ που εκείνο το διάστημα ήταν το... κόκκινο πανί για την ομάδα, εξέφρασε την άποψή του πως δεν ήταν κακός χαρακτήρας όπως τον παρουσίαζαν τα Μέσα, ενώ, στάθηκε και στο τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος» που διεξήχθη στην Αυστραλία, το οποίο και δεν επέτρεψε στην Παρτίζαν να κάνει κανονική προετοιμασία.
«Ο Τζαμπάρι δεν είναι κακός χαρακτήρας όπως λένε πολλοί. Ίσως λίγο περίεργος, αλλά όχι κακός. Ήρθε στην προπόνηση με οκτώ παραπανίσια κιλά. Δεν είχαμε την καλύτερη προετοιμασία. Περάσαμε περισσότερο από μία εβδομάδα στην Αυστραλία, κάτι που ήταν μια εξαιρετική επιχειρηματική κίνηση, αλλά όχι η καλύτερη για το κομμάτι το μπασκετικό. Ωστόσο, αν με ρωτάτε αν ήταν ο Τζαμπάρι το μεγαλύτερο πρόβλημα; Σίγουρα όχι»
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






