Ευρώπη

Λύγισε τη Γεωργία αλλά τα βλέμματα της Ιταλίας είναι στραμμένα στον Γκαλινάρι!

Ο τραυματισμός του Ντανίλο Γκαλινάρι στο γόνατο επισκίασε τη νίκη της Ιταλίας επί της Γεωργίας με 91-84 και χτύπησε το καμπανάκι του συναγερμού ενόψει Ευρωμπάσκετ.

Η νίκη της Ιταλίας επί της Γεωργίας με 91-84 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς ο τραυματισμός του Ντανίλο Γκαλινάρι στο γόνατο στις αρχές της τελευταίας περιόδου έλουσε με κρύο ιδρώτα την «σκουάντρα ατζούρα».

Σε μία αναμέτρηση που από την αρχή μέχρι το τέλος ουδείς μπορούσε να εντοπίσει τον νικητή, η Ιταλία στις λεπτομέρειες κατόρθωσε να πάρει το ροζ φύλλο, ένα φύλλο που αναγράφει τον σοκαριστικό τραυματισμό του αθλητή των Μπόστον Σέλτικς.

Πολυτιμότερος για τους Ιταλούς ήταν ο Σιμόνε Φοντέκιο με 21 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 τελικές πάσε. Από την άλλη πλευρά, ο Γκόγκα Μπιτάτζε είχε 19 πόντους και 14 ριμπάουντ σε ένα αρχοντικό νταμπλ-νταμπλ.

Έτσι, η Ιταλία διατηρήθηκε σε τροχιά πρωτιάς (ισοβαθμεί με την Ισπανία στη κορυφή) με ρεκόρ 5-1, ενώ η Γεωργία μένει τρίτη με ρεκόρ 3-3, υπενθυμίζουμε χωρίς τον τραυματία Τορνίκε Σενγκέλια.

Τα δεκάλεπτα: 25-19, 43-38, 66-66, 91-84

Τα στατιστικά του αγώνα εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x