Βαλίτσες για Ιταλία ετοιμάζει ο Λορέντζο Μπράουν. Η εφημερίδα «Prealpina» του Βαρέζε, που στο παρελθόν έχει αποδειχτεί έγκυρη σε αρκετά θέματα, κάνει λόγο για συμφωνία της Αρμάνι Μιλάνο με τον Λορέντζο Μπράουν για 1+1 χρόνια.
Ο 35χρονος Αμερικανός γκαρντ έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον Παναθηναϊκό ως το 2027, ωστόσο είναι εκτός πλάνων. Για τον πολιτογραφημένο Ισπανό άσο υπήρχε ενδιαφέρον από Μπαρτσελόνα και Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο φαίνεται πως θα καταλήξει στην ιταλική ομάδα, που έχει ήδη συμφωνήσει με τους Μάρκο Γκούντουριτς και Ντέβιν Μπούκερ.
Ο Μπράουν είχε φέτος 6,3 πόντους, 2,7 ασίστ και 2 ριμπάουντ σε 14:54 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.
Διαβάστε Επίσης
Πρίντεζης και Λαρεντζάκης επιδόθηκαν σε διαγωνισμό μπάσκετ σε σοκάκι της Σύρου! Το έβλεπε σαν… βαρέλι: Το ασύλληπτο ρεκόρ του Μαμουκελασβίλι που ακούγεται για Παναθηναϊκό! «Κινείται δυναμικά για Μαμουκελασβίλι ο Παναθηναϊκός»! Ζέρβας: «Τα οικονομικά δεδομένα για Γουόρντ - Τι ισχύει με Οτούρου και Λαρεντζάκη» Καμία απόφαση για τον αριθμό των ξένων της Stoiximan GBL - Γενική Συνέλευση μετά τα μέσα ΙουλίουΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






