Ευρώπη

Ιτούδης: «Δεν σκέφτομαι καθόλου το συμβόλαιό μου αυτή την στιγμή»

Προσηλωμένος στους στόχους που έχει θέσει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και όχι στο συμβόλαιό του, που λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν, δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς λήγει το συμβόλαιό του, ωστόσο αυτό είναι ένα θέμα που δεν τον απασχολεί καν αυτή την στιγμή, όπως ξεκαθάρισε ο Έλληνας κόουτς μιλώντας στον Τύπο της Ρωσίας.

«Δεν σκέφτομαι καθόλου το συμβόλαιό μου αυτή την στιγμή. Δεν με απασχολεί καν το συγκεκριμένο θέμα. Η ομάδα έχει προσδοκίες από εμάς, τις κατανοούμε, κατανοούμε την κατάσταση και θέλουμε να φέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας», δήλωσε αρχικά στο «tass.ru» ο Δημήτρης Ιτούδης και πρόσθεσε αναφορικά με τον ημιτελικό στο Final Four της Ευρωλίγκας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Τη σεβόμαστε, γιατί η Ρεάλ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Μπορεί να τους νικήσαμε δύο φορές φέτος, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Γνωρίζουμε πολύ καλά τη Ρεάλ, τόσο τα δυνατά της σημεία, όσο και τις αδυναμίες της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x