Ευρώπη

Έχασε από την ουραγό η Φενέρ, νίκη πριν τον Παναθηναϊκό για Εφές

Η Φενέρμπαχτσε γνώρισε την ήττα με 95-90 στην παράταση από την ουραγό Πετκίμ Σπορ. Χωρίς να φορτσάρει νίκησε η Εφές την Μπεσίκτας.

Η ουραγός Πετκίμ Σπορ έκανε την έκπληξη και νίκησε τη Φενέρμπαχτσε με 95-90 στην παράταση (κ.α. 82-82) γκρεμίζοντάς την από την κορυφή της τουρκικής λίγκας.

Ο Γκάρι Μπράουν με 27, ο Σον Άρμαντ με 23 και ο Μάλκολμ Τόμας με 21 πόντους έκαναν μεγάλη ζημιά στη Φενέρ, που δεν είχε στον πάγκο τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος μπήκε σε καραντίνα.

Για τους ηττημένους, που υποχώρησαν στο 13-3 και είναι στο -1 από την Νταρουσάφακα που έχει ένα ματς περισσότερο (13-4), ο Ντέβιν Μπούκερ και ο Μελίχ Μαχμούτογλου είχαν από 16 πόντους, ενώ ο Ακίλε Πολονάρα είχε 11 πόντους και 10 ριμπάουντ. Δεν αγωνίστηκαν και πάλι οι τραυματίες Νάντο Ντε Κολό, Γιαν Βέσελι και Μαριόλ Σαγιόκ, με τον Πιέρια Χένρι να μένει επίσης εκτός δωδεκάδας.

H Eφές ανέβηκε στο 12-3 νικώντας άνετα την Μπεσίκτας με 87-72. Δύο Τούρκοι ήταν στους κορυφαίους σκόρερ για τους πρωταθλητές Ευρώπης και Τουρκίας, με τον Μπουγκραχάν Τουντσέρ να έχει 24 και τον Εγκεμέν Γκιουβέν 16 πόντους, ενώ 20 πόντους είχε ο Ροντρίγκ Μπομπουά και 11 ο Βασίλιε Μίτσιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x