Πέμπτη ήττα σε έντεκα αγωνιστικές στη γερμανική λίγκα για τη Λούντβιγκσμπουργκ. Η ομάδα που σε τρεις μέρες υποδέχεται την ΑΕΚ για το Champions League (Τετάρτη, 21:30), έχασε στην έδρα της με 79-73 από την Άλμπα Βερολίνου.
Ο Τζακ Κούλεϊ με 20 πόντους και 13 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων, ενώ 11 πόντους είχε ο Γιοχάνες Τίμαν και 10 ο Κλιφ Χάμοντς, που αντιμετώπισε την παλιά του ομάδα. Ο Νίκολας Γκίφεϊ με 18 και ο Ενγκίν Ατσούρ ξεχώρισαν από τους νικητές.
Η αντίπαλος του Άρη στον πρώτο όμιλο, Φράπορτ Σκαϊλάινερς, γνώρισε πέμπτη σερί ήττα (συνολικά έβδομη σε δέκα ματς), με 82-78 από την Γκέτινγκεν στην παράταση παρά τους 26 πόντους του Σαβόν Σιλντς.
Ήττα και για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον τρίτο όμιλο, την Όλντενμπουργκ, με 80-71 από την Μπαϊρόιτ, με τους 22 πόντους του Μπράιαν Κβάλε να μη σώζουν την κατάσταση και να μη φτάνουν για την έκτη νίκη στο πρωτάθλημα σε δέκα αγώνες.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






