Ευρώπη

«Κλείνει για δύο χρόνια στην Μονακό ο Καλάθης»

Στην Μονακό αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Νικ καλάθης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας «encestando.es», με συμβόλαιο δύο ετών.

Παίκτης της Μονακό για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Νικ Καλάθης, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «encestando.es», την οποία «σκότωσε» με τα τρίποντα του στο Game 5 των play-off της Euroleague. Ο έμπειρος γκαρντ της Φενέρμπαχτσε αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και στην Ιβηρική χώρα γράφουν πως ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι το Πριγκιπάτο.

Η ομάδα του Μόντε Κάρλο αν επιβεβαιωθεί το εν λόγω ρεπορτάζ θα «δυναμώσει» πολύ στην θέση των γκαρντ, με τον Καλάθη να βρίσκει εκεί τον παλιό του συμπαίκτη στον Παναθηναϊκό AKTOR, Μάικ Τζέιμς, ο οποίος ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την γαλλική ομάδα που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ωστόσο, πως συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών να είναι σε καλό σημείο.

Ο πολύπειρος γκαρντ μετράει την φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα 7.2 πόντους, 4.9 ασίστ και 4.1 ριμπάουντ, σε 23:16 λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x