Ευρώπη

Οι λόγοι για το «διαζύγιο» του Καλάθη με την Μπαρτσελόνα

Τους λόγους που Νικ Καλάθης και Μπαρτσελόνα θα βάλουν πρόωρο τέλος στη συνεργασία τους αναφέρει δημοσίευμα της «Mundo Deportivo».

Τους τίτλους τέλους στη συνεργασία τους αναμένεται να βάλουν σύντομα Νικ Καλάθης και Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» ενημέρωσαν τον εκπρόσωπο του διεθνούς γκαρντ, Πάνο Καπάζογλου, ότι ο παίκτης δεν είναι στα πλάνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και έτσι οι δύο πλευρές ξεκινούν τις συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του.

Βέβαια, η εξέλιξη αυτή ενδεχομένως να πάρει κάποιο χρονικό διάστημα, καθώς ο 33χρονος γκαρντ είχε ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Καταλανούς, οπότε θα πρέπει να λάβει και την απαραίτητη αποζημίωση, ώστε να αποχωρήσει.

Στο μεταξύ, σε ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo» αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους ο Καλάθης θα «κοπεί» από το ρόστερ των «μπλαουγκράνα».

Πρώτος και κύριος είναι πως διεθνής φέρεται να μην έχει καλές σχέσεις με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Το γυαλί ανάμεσα στους δύο λέγεται ότι έχει «ραγίσει» εδώ και μερικούς μήνες και με την ολοκλήρωση της αποτυχημένης φετινής σεζόν, να… έσπασε οριστικά.

Μάλιστα, σημαντικό ρόλο στη ρήξη του 33χρονου γκαρντ με τον Σάρας, έπαιξε και η φημολογούμενη συμφωνία με τον Τόμας Σατοράνσκι για την επιστροφή του στη Βαρκελώνη, μετά τη θητεία του στο ΝΒΑ και τη φωτογραφία στο σχετικό δείπνο που έβγαλε ο Λιθουανός κόουτς με τον Τσέχο. Φυσικά, εφόσον επιβεβαιωθεί το deal αυτό και με δεδομένη την παραμονή του Νικολάς Λαπροβίτολα, τα λεπτά του Καλάθη θα μειώνονταν σημαντικά.

Από ‘κει και πέρα, ο άλλος λόγος έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» θεωρούν ότι ο Καλάθης δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στην ομάδα και δεν κατάφερε να δικαιολογήσει το «παχυλό» μισθό του. Μάλιστα, στην Μπαρτσελόνα θέλουν να προβούν σε ορισμένες περικοπές και έτσι το ακριβό συμβόλαιο του διεθνούς γκαρντ έχει κριθεί ως... βαρίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x