Ευρώπη

«Marca» για Καμπάτσο: «Καλύτερη η πρόταση του Ερυθρού Αστέρα από του Ολυμπιακού»

Προς τον Ερυθρό Αστέρα και όχι τον Ολυμπιακό οδεύει ο Φακούντο Καμπάτσο, σύμφωνα με τη «Marca».

Βαλίτσες για το Βελιγράδι και όχι για τον… Πειραιά φέρεται να ετοιμάζει ο Φακούντο Καμπάτσο, όπως αποκάλυψε η «Marca».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο δημοσίευμά της η ισπανική εφημερίδα, ο Αργεντινός φέρεται να έχει αποφασίσει να υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα, έπειτα από σχετική ενημέρωση της Ρεάλ Μαδρίτης ότι δεν προτίθεται να ματσάρει την προσφορά των Σέρβων. Μάλιστα, η σχετική προθεσμία για να πράξει κάτι τέτοιο η «βασίλισσα» ήταν μέχρι την Πέμπτη (15/12).

Από ‘κει και πέρα, γίνεται λόγος και για την πρόταση του Ολυμπιακού, ωστόσο είναι κατώτερη συγκριτικά με εκείνη των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου.

Συγκεκριμένα, ο Ερυθρός Αστέρας προσφέρει στον 31χρονο γκαρντ συμβόλαιο ύψους 1,8 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν και 2,5 εκατ. ευρώ για την επόμενη. Ωστόσο, το καλοκαίρι ο παίκτης θα έχει την επιλογή να εξασφαλίσει την ελευθερία του, εφόσον δεν επιθυμεί να συνεχίσει εκεί, καταβάλλοντας ένα ποσό ύψους 50.000 ευρώ στην ομάδα της Σερβίας, ως ρήτρα αποδέσμευσης.

Ο λόγος, λοιπόν, που η Ρεάλ δεν επιθυμεί –τουλάχιστον για τώρα- να αποκτήσει τον Καμπάτσο είναι πως δεν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει το ποσό που του προσφέρει ο Ερυθρός Αστέρας.

Ωστόσο, ακόμη μεγαλύτερο ρόλο, όπως αναφέρει η «Marca», έχουν παίξει τα 2,6 εκατ. ευρώ που οφείλει ακόμη ο Αργεντινός στη «βασίλισσα», από τότε που αποχώρησε το 2020 για την άλλη μεριά του Ατλαντικού ως μέρος του ΝΒΑout του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x