Ευρώπη

Καμπερίδης: «Θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά, τελείωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο»

Στο γεγονός πως όλα θα κριθούν στο δεύτερο ματς την Παρασκευή στάθηκε ο Σάββας Καμπερίδης μετά το 65-63 του Άρη επί της Νίζνι στη Ρωσία για το πρώτο ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του BCL.

Ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου στον «κίτρινο» πάγκο έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια τους σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στάθηκε στα λάθη που μείωσαν τη διαφορά από το +15 στο +2, ενώ ζήτησε βελτίωση για το επόμενο ματς κόντρα σε μία έμπειρη ομάδα.

Αναλυτικά: «Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να εστιάσουμε στο γεγονός ότι έχει τελειώσει μόνο το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Σίγουρα, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν.

Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει τον αγώνα με μεγαλύτερη διαφορά αν δεν κάναμε κάποια λάθη στο τέλος. Στο διάστημα που μεσολαβεί θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι στο δεύτερο παιχνίδι.

H Νίζνι είναι μια έμπειρη ομάδα, με "βάθος", και για αυτό θα πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με τη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x