Ευρώπη

«Κανείς πρωταθλητής στη VTB League, αλλά η Χίμκι θα βγει Ευρωλίγκα»

Χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητή θα διακοπεί οριστικά η φετινή VTB League, με τη Χίμκι να είναι η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα της νέας σεζόν.

Μόνο η ανακοίνωση της VTB League απομένει για να οριστικοποιηθεί η διακοπή της για φέτος, ωστόσο σύμφωνα με τον Jonas Miklovas δεν πρόκειται να αναδειχθεί κανείς πρωταθλητής .

Από ‘κει και πέρα, εκείνο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναφορικά με τη διακοπή της διοργάνωσης, είναι το ποια ομάδα θα κερδίσει τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, ο Λιθουανός δημοσιογράφος η ομάδα αυτή θα είναι η Χίμκι. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει εγγυημένο συμβόλαιο με την Ευρωλίγκα, οπότε δεν «καίγεται» για το συγκεκριμένο ζήτημα, με το σύνολο του Ρίμας Κουρτινάιτις να ήταν πρωτοπόρο της VTB League μέχρι την στιγμή της διακοπής, έχοντας ρεκόρ 18-1.

Στη δεύτερη θέση είναι η ομάδα του Ιτούδη με 15-4, ακολουθεί η Λοκομοτίβ Κουμπάν με 14-6 και την τετράδα συμπληρώνει η Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη με ρεκόρ 12-6.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x