Ευρώπη

Κατσικάρης: «Ο Ίβκοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής στα χρονικά του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Ο Φώτης Κατσικάρης σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τον αείμνηστο Ντούσαν Ίβκοβιτς ως τον καλύτερο προπονητή όλων των εποχών.

Παλμός δυνατός χτυπάει εδώ και λίγες μέρες στο Βελιγράδι, καθώς η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα παραταχθεί στην "Stark Arena" για την συμμετοχή των κορυφαίων τεσσάρων ομάδων της Ευρωλίγκας. Στον πρώτο ημιτελικό ο Ολυμπιακός θα ανταμώσει την Αναντολού Εφές (19:00) και στον έτερο θα δημιουργηθεί ισπανικός εμφύλιος ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης (22:00).

Εκεί θα βρίσκεται και ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής μας, Φώτης Κατσικάρης και σε δηλώσεις του στην Mozzartsport μίλησε για τον σπουδαίο Ντούσαν Ίβκοβιτς, χαρακτηρίζοντας τον ως τον κορυφαίο προπονητή που που έχει γνωρίσει η Ευρώπη.

«Οι προπονήσεις μαζί του ήταν σαν πανεπιστήμιο. Αισθάνομαι πάντα όμορφα όταν έρχομαι στο Βελιγράδι, μου θυμίζει πάντα έναν άνθρωπο, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Για εμένα είναι ο καλύτερος προπονητής όλων των εποχών, όσα έμαθα απ' αυτόν τα χρησιμοποιώ και θα το κάνω μέχρι το τέλος της καριέρας μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x