Την περίπτωση του Κέβιν Πάνγκος εξετάζει πολύ «θερμά» η Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», οι Καταλανοί αναμένεται να κινηθούν δυναμικά για την απόκτηση του Καναδού με το σλοβενικό διαβατήριο γκαρντ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Ζαλγκίρις.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι «μπλαουγκράνα» έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τον 25χρονο γκαρντ, αλλά η υπόθεσή του δεν θεωρείται προχωρημένη. Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα είχε χτυπήσει την πόρτα των Λιθουανών και στα μισά της φετινής σεζόν, ωστόσο εισέπραξε αρνητική απάντηση.
Φέτος, ο Πάνγκος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, έχοντας κατά μέσο όρο 12,7 πόντους και 6 ασίστ, στην Ευρωλίγκα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






