Ευρώπη

Κλέιζα για Βαλαντσιούνας: «Είναι σαν να επιλέγεις ανάμεσα στην καλύτερη Mercedes και την καλύτερη BMW»

Ο General Manager της εθνικής Λιθουνίας, Λίνας Κλέιζα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γιόνας Βαλαντσιούνας και στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ανάμεσα σε εκείνον, τον Παναθηναϊκό και τους Νάγκετς.

Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2025 πραγματοποίησε σήμερα η εθνική ομάδα της Λιθουανίας.

Στο επίκεντρο, φυσικά, για ακόμη μία φορά βρέθηκε ο Γιόνας Βαλαντσιούνας, ο οποίος και μίλησε στα media αναφορικά με το μέλλον του, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στους Ντένβερ Νάγκετς και τον Παναθηναϊκό.

Για τον 33χρονο σέντερ μίλησε και ο General Manager της εθνικής Λιθουνίας και άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Λίνας Κλέιζα, ο οποίος δεν δίστασε να παρομοιάσει τις δύο ομάδες ως αυτοκίνητα πολυτελείας!



«Η κατάσταση του Γιόνας πιθανόν να αποφασίζεται ακόμη. Δεν είναι εύκολο για αυτόν με αυτές τις επιλογές. Είναι σαν να επιλέγεις ανάμεσα στην καλύτερη Mercedes και την καλύτερη BMW. Δεν είναι πολύ δύσκολη η επιλογή, είναι όλες καλές. Απλά δεν ξέρω τί πραγματικά θέλει ή σε τι ελπίζει. Είναι επίσης ασαφές πώς οι ομάδες θα διευθετήσουν τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x