Ευρώπη

«Κόπηκαν» δύο από τη Λιθουανία, παρέμεινε ο Λεκαβίτσιους

Κατά δύο παίκτες μειώθηκε η προεπιλογή της Λιθουανίας ενόψει των «παραθύρων» του καλοκαιριού, με τον Λούκας Λεκαβίτσιους να παραμένει στο ρόστερ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στους 13 μειώθηκε, από τους 15 που ήταν μέχρι στιγμής, η προεπιλογή της Λιθουανίας, για τα «παράθυρα» του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με την απόφαση του Νταΐνιους Αντομάιτις, οι δύο που «κόπηκαν» είναι οι Γκιρτζιούνας και Μπιρούτις, με αυτό να σημαίνει πως ο Λούκας Λεκαβίτσιους του Παναθηναϊκού παραμένει στο ρόστερ, όπως και ο αστέρας του ΝΒΑ, Γιόνας Βαλαντσιούνας. Η «Lietuva» θα αντιμετωπίσει το καλοκαίρι τις Πολωνία και Ουγγαρία.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Λιθουανίας: Καλνιέτις, Λεκαβίτσιους, Γκριγκόνις, Σεϊμπούτις, Γιουσκεβίτσιους, Ματσιούλις, Γκιεντράιτις, Μπέντις, Σαμπόνις, Κουζμίνσκας, Εκόντας, Βαλαντσιούνας, Γκουντάιτις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x