Ευρώπη

Κρούνιτς: «Περήφανος για το πως αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι»

Στον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι παίκτες της Βόννης το ματς απέδωσε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία ο Πρέντραγκ Κρούνιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως η συγκεκριμένη νίκη θα τους βοηθήσει σε ένα καλό πλασάρισμα στον όμιλο και στην πρόκριση, στάθηκε στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν αμφότεροι οι αντίπαλοι, ενώ αναφέρθηκε στη χειρονομία και στην αποβολή του Ουέμπ.

Αναλυτικά: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στο να βρεθούμε σε μία καλή θέση στον όμιλό μας. Ήταν ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες είχαν προβλήματα τραυματισμών και για αυτό παρατάχθηκαν έτσι. Είμαι ικανοποιημένος και περήφανος για τους παίκτες μου και συγχαρητήρια για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν το παιχνίδι».

Για τη φάση της χειρονομίας του Ουέμπ: «Οι παίκτες μου κάποια στιγμή αντιμετώπισαν με μεγαλύτερη ενέργεια το ματς και ξέφυγαν κάποια στιγμή. Όσον αφορά τον Ουέμπ, μίλησα μαζί του στα αποδυτήρια. Προσπάθησα να του εξηγήσω το πως πρέπει να αντιδρά απέναντι στους φιλάθλους.

Είναι νέος παίκτης στην Ευρώπη. Του εξήγησα, επίσης, πως αντιμετωπίσαμε ένα σύλλογο που σέβεται και φέρεται άψογα στους ξένους του και έχει μεγάλη ιστορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x