Ευρώπη

«Όχι» του Λάσο στο Ισραήλ - Έχει πολλές προτάσεις από Ευρωλίγκα

Αρνητική ήταν η απάντηση του Πάμπλο Λάσο στην ομοσπονδία μπάσκετ του Ισραήλ, καθώς ο έμπειρος κόουτς ενημέρωσε ότι εξετάζει πολλές προτάσεις από την Ευρωλίγκα.

Σε… ναυάγιο οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις της ομοσπονδίας μπάσκετ του Ισραήλ με τον Πάμπλο Λάσο, για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας.

Εδώ και μερικές ημέρες, ο έμπειρος προπονητής είχε επίσημη πρόταση στα χέρια του, αλλά την Τρίτη (21/2) έδωσε την απάντησή του που ήταν αρνητική. Μάλιστα, ο επί σειρά ετών πρώην κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης ενημέρωσε ότι αυτή την στιγμή εξετάζει προτάσεις από διάφορες ομάδες της Ευρωλίγκας (μεταξύ αυτών φημολογείται και ο Παναθηναϊκός).

Η ενημέρωση της ομοσπονδίας μπάσκετ του Ισραήλ:

«Ο Πάμπλο Λάσο δεν αναμένεται να είναι προπονητή της εθνικής ομάδας του Ισραήλ. Μέχρι πρότινος έγιναν πολλές συζητήσεις και συναντήσεις με τον Ισπανό κόουτς, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει τον πάγκο της εθνικής. Το πρωί μας ενημέρωσε ότι εξετάζει προτάσεις από διάφορες ομάδες της Ευρωλίγκας για την επόμενη σεζόν και έτσι μας ζήτησε περισσότερο χρόνο για την απόφασή του.

Η ομοσπονδία ενημέρωσε τον Λάσο ότι η διαδικασία επιλογής προπονητή για την εθνική ομάδα θα συνεχιστεί, αλλά εάν δεν βρεθεί ο κατάλληλος υποψήφιος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τότε οι δύο πλευρές θα συζητήσουν ξανά
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x