Επίσημα τέλος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Λόνι Γουόκερ.
Η ομάδα από το Ισραήλ τον αποχαιρέτησε μέσω μιας ανάρτησής της στα social media, με τον 27χρονο Αμερικανό γκαρντ να επιστρέφει στο ΝΒΑ για να φορέσει αυτή τη φορά τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς.
Ο Γουόκερ αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια της περσινής Ευρωλίγκας με τη Μακάμπι, έχοντας μέσο όρο 15,2 πόντων ανά ματς, ενώ ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το 2024, για χάρη της Ζάλγκιρις. Στο παρελθόν έχει επίσης αγωνιστεί συνολικά σε 342 παιχνίδια ΝΒΑ, με Σπέρς, Λέικερς, Νετς και Σίξερς.
Thank you @lonniewalker_4 for your dedication, professionalism and decency. Good luck on your next step pic.twitter.com/BIRSNm6ZmG
— Maccabi Tel Aviv BC (@MaccabiTLVBC) August 6, 2026
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






