Ευρώπη

Λούτσιτς: «Είχα προτάσεις από Εφές, Φενέρ, Ζενίτ και Αρμάνι»

Τέσσερις ομάδες της Ευρωλίγκας έχουν χτυπήσει την… πόρτα του Βλάντιμιρ Λούτσιτς, όπως αποκάλυψε ο φόργουορντ της Μπάγερν Μονάχου.

Αρκετές προσφορές από ομάδες της Ευρωλίγκας είχε ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο φόργουορντ της Μπάγερν Μονάχου ανέφερε πως είχε προτάσεις από Αναντολού Εφές, Φενέρμπαχτσε, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά και Αρμάνι Μιλάνο, ωστόσο αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς, μέχρι το 2025.

«Είχα προτάσεις από τις Εφές, Φενέρμπαχτσε, Ζενίτ και Αρμάνι Μιλάνο. Κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου απευθείας. Πιστεύω ότι δεν περίμεναν να ανανεώσω με την Μπάγερν Μονάχου εκείνον τον καιρό. Δεν είχα κάποια πρόταση από την Παρτίζαν. Ενδεχομένως, επειδή εκείνη την περίοδο δεν ήταν σίγουρη η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα, ενώ υπήρχαν και ορισμένες αμφιβολίες για το μπάτζετ. Όταν υπέγραψα στην Μπάγερν Μονάχου ήταν μεγάλη έκπληξη για πολύ κόσμο», δήλωσε αρχικά στο «Sportklub» ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ο οποίος αγωνίζεται στη γερμανική ομάδα από το 2016.

Αναφορικά με τη συμμετοχή της Παρτίζαν στην Ευρωλίγκα: «Η Παρτίζαν αξίζει εδώ και χρόνια να παίζει στην Ευρωλίγκα. Με την άφιξη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναμορφώθηκε η ομάδα και το μπάτζετ και ελπίζων να κάνουν καλή ομάδα και να έχουν καλά αποτελέσματα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψαν στην Ευρωλίγκα. Επέτρεψαν εκεί που αξίζουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x