Ο Γιαμ Μαντάρ αποχώρησε το καλοκαίρι από τη Χάποελ Τελ Αβίβ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι, όμως η μετακίνησή του δεν έχει ολοκληρωθεί σε όλα τα επίπεδα.
Ο Ισραηλινός γκαρντ, που στο παρελθόν αγωνίστηκε και στην Παρτίζαν, δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής στη EuroLeague με τη νέα του ομάδα, καθώς παραμένει σε εκκρεμότητα η επίσημη αποδέσμευσή του από τη Χάποελ Τελ Αβίβ.
Σύμφωνα με το ισραηλινό «Sport 5», οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει στο ποσό που οφείλεται στον παίκτη. Η Χάποελ αναγνωρίζει ένα συγκεκριμένο ποσό, ενώ ο Μαντάρ ζητά διαφορετικό, με τις διαπραγματεύσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες να μην έχουν οδηγήσει μέχρι στιγμής σε συμφωνία.
Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να μπορέσει η Μακάμπι να τον δηλώσει στη EuroLeague, η Χάποελ θα πρέπει αρχικά να τον αποδεσμεύσει και στη συνέχεια οι δύο πλευρές να υπογράψουν το απαραίτητο έγγραφο που θα επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες μεταξύ τους.
Ο Μαντάρ, πάντως, έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στο εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ ο πρόεδρος της Χάποελ Τελ Αβίβ, Σταβ Σαχάμ, εμφανίζεται αισιόδοξος πως το ζήτημα θα διευθετηθεί σύντομα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






