Ευρώπη

Νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Μακάμπι!

Ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού ανιχνεύτηκε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και σύμφωνα με τον Τύπο του Ισραήλ ενδεχομένως ο αριθμός να φτάσει ακόμη και στα τέσσερα!

Ο... εφιάλτης του κορωνοϊού «χτύπησε» ξανά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έπειτα από περίπου τέσσερις μήνες.

Σύμφωνα με τον Τύπο του Ισραήλ, ένας παίκτης της «ομάδας του λαού» είναι θετικός στον ιό, ενώ ένας άλλος παρουσιάζει συμπτώματα. Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων να φτάσει ακόμη και τα τέσσερα.

Από ‘κει και πέρα, η ομάδα του Σφαιρόπουλου είναι πολύ πιθανό να ζητήσει την αναβολή του προσεχούς αγώνα με τη Νες Ζιόνα για το πρωτάθλημα, ενώ στις 14/1 είναι προγραμματισμένο το ματς με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, για την Ευρωλίγκα.

Όπως είναι φυσικό, επικρατεί μεγάλη αγωνία στο «στρατόπεδο» της Μακάμπι αυτή την στιγμή, καθώς θυμίζουμε πως οι πρωταθλητές Ισραήλ επλήγησαν αρκετά από τον κορωνοϊό, λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της φετινής σεζόν.

Η διασπορά του ιού ήταν τόσο μεγάλη στην ομάδα που αναγκάστηκε να ακυρώσει μία σειρά φιλικών αναμετρήσεων και φυσικά να κάνει ελλιπή προετοιμασία, που όπως αποδείχθηκε είχε μεγάλο αντίκτυπο στη μέχρι τώρα μέτρια πορεία της στη χρονιά.

Λίγο αργότερα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ επιβεβαίωσε πως υπάρχουν αρκετά κρούσματα, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τον αριθμό. Πάντως, οι πληροφορίες από το Ισραήλ κάνουν λόγο για τρεις παίκτες και ένα μέλος του σταφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x