Ευρώπη

Αποχώρησε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Χάντερ!

Έπειτα από δύο χρόνια κοινής πορείας, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χάντερ χωρίζουν τους δρόμους τους, με τον ισραηλινό σύλλογο να ευχαριστεί μέσω ανακοίνωσης τον Αμερικανό σέντερ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ και Οθέλο Χάντερ αποφάσισαν να χαράξουν διαφορετικές πορείες μετά από δύο άκρως επιτυχημένα χρόνια συνεργασίας, κατακτώντας μαζί δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Με σημερινή του ανακοίνωση, ο ισραηλινός σύλλογος έκανε γνωστό πως ο 35χρονος πρώην σέντερ του Ολυμπιακού δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Τελ Αβίβ, μένοντας ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο προορισμό της καριέρα τους.

Μάλιστα, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έστειλε το δικό της ξεχωριστό μήνυμα στον Αμερικανό, θέλοντας να τον ευχαριστήσει για τα όσα προσέφερε τα τελευταία χρόνια.

«Η οικογένεια της Μακάμπι θέλει να ευχαριστήσει έναν πραγματικό πρωταθλητή, έναν σπουδαίο αθλητή και έναν εξαιρετικό άνθρωπο με καρδιά λιονταριού. Σε ευχαριστούμε».

Τη φετινή σεζόν, ο Χάντερ μέτρησε 13.7 πόντους, 9 ριμπάουντ και 1.1 μπλοκ σε 27 παιχνίδια στη Euroleague, σουτάροντας με 50% εντός πεδιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x