Ευρώπη

Έκανε το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου στο Ισραήλ η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επιβλήθηκε με το οριακό 91-88 της Χάποελ Ιερουσαλήμ, κάνοντας το 1-0 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος στο Ισραήλ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έκανε το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα του Ισραήλ η Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Σε μια αναμέτρηση που ήταν αμφίρροπη ντερμπάρα καθ' όλη τη διάρκειά της, η ομάδα του Όντεντ Κάτας πανηγύρισε την οριακή νίκη με 91-88 επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ, κάνοντας το 1-0 στηn best-of-three σειρά των τελικών.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε με τη Χάποελ να έχει προβάδισμα δύο πόντων (44-46), ενώ στο τρίτο δεκάλεπτο προηγήθηκε με +11 (54-65), πριν δει τη Μακάμπι να επιστρέφει, για να πανηγυρίσει τελικά τη νίκη.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Χορντ (18π, 9 ριμπ), Σόρκιν (14π, 6 ριμπ), Μπλατ (14π) και Γιοκουμπάιτις (12π), ενώ για τη Χάποελ ξεχώρισαν Χάρπερ (19π, 7 ασίστ) και Σάσμαν (18, 6 ριμπ).

Τα δεκάλεπτα: 24-22, 44-46, 67-69, 91-88

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x