Όλα στραβά κι ανάποδα για τη Μακάμπι, που πέραν της κρίσης που περνά με τα αρνητικά αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα (3-9) και τον Όντεντ Κάτας που «τρίζει» η καρέκλα του, χάνει και έναν σημαντικό παίκτη.
Ο Τζεφ Ντάουτιν θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα, καθώς τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο χθεσινό ματς με την Χάποελ Χολόν και πειράχθηκαν οι σύνδεσμοι.
Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ, που θα γυρίσει λογικά στις αρχές του 2026, έχει φέτος 9,9 πόντους, 2,9 ασίστ και 1,1 ριμπάουντ σε 19:37 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.
Βάσει χρονοδιαγράμματος, λογικά προλαβαίνει τα ματς με τον Ολυμπιακό εκτός στις 20/1 και τον Παναθηναϊκό εντός στις 22/1.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






