Ευρώπη

Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ: «Όταν ήμουν στην Παρτίζαν δέχθηκα πρόταση από τον Παναθηναϊκό, το συμβόλαιο ήταν έτοιμο»

Ο Κόντι Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ παραδέχθηκε πως όταν ήταν παίκτης της Παρτίζαν δέχθηκε πρόταση από τον Παναθηναϊκό AKTOR, ωστόσο αποφάσισε να μείνει πιστός στους Σέρβους.

Ο Κόντι Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς «ρούκι» της Ευρωλίγκας, καθώς στην πρώτη του σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μετράει 8 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 7,2 ασίστ κατά μέσο όρο με την Μπασκόνια, έχοντας κάποιες εντυπωσιακές στιγμές όπως το triple-double με 20 ασίστ αλλά και τα νικητήρια καλάθια κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR.

Μιλώντας στο BasketNews, ο Αμερικανός γκαρντ με βουλγαρικό διαβατήριο αποκάλυψε πως θα μπορούσε να είχε κάνει αρκετά χρόνια νωρίτερα το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα, καθώς όταν ήταν στην Παρτίζαν δέχθηκε πρόταση από τον Παναθηναϊκό AKTOR μεσούσης της σεζόν, ωστόσο έμεινε πιστός στους Σέρβους παρόλο που το deal ήταν έτοιμο να προχωρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ έπαιξε στην Παρτίζαν τη σεζόν 2020-21, μια αγωνιστική περίοδο όπου οι «πράσινοι» προχώρησαν αρκετές φορές σε αλλαγές μεταξύ γκαρντ που πέρασαν και δεν ακούμπησαν, όπως ο Κίφερ Σάικς και ο Σέλβιν Μακ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «basketnews»:

Για την πρόταση του Παναθηναϊκού: «Ήμουν στην Παρτίζαν. Έκανα μια πολύ καλή χρονιά με την ομάδα και έφτασε μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Γραπτή πρόταση. Το συμβόλαιο ήταν έτοιμο, όλα ήταν έτοιμα. Ωστόσο, έμεινα πιστός στην ομάδα και υπέγραψα διετή επέκταση. Έλαβα υπόψιν ότι κυνηγούσαμε το πρωτάθλημα και ένιωσα ότι η ομάδα θα μπορούσε να πάει ακόμα καλύτερα. Μου άρεσε η Σερβία, μου άρεσαν οι φίλαθλοι και ήθελα να παλέψω για την κατάσταση που υπήρχε και όχι να πηδήξω από το καράβι. Με κάλεσαν (σ.σ. από τον Παναθηναϊκό) μια Πέμπτη και μου είπαν να είμαι εκεί Κυριακή ή Δευτέρα. Εκείνη τη σεζόν είχαν τρεις ή τέσσερις γκαρντ, οπότε απέρριψα την πρόταση και τους είπα ότι είμαι καλά».

Για την περίοδο που σκέφτηκε να αποσυρθεί: «Σκεφτόμουν πραγματικά να τερματίσω την καριέρα μου. Να αποσυρθώ. Ήταν δύο πολύ δύσκολα χρόνια, το ένα μετά το άλλο. Υποβιβαστήκαμε με την Ανδόρα το 2022. Παλεύαμε κάθε σε κάθε ματς, σε κάθε βραδιά, αλλά διαρκώς χάναμε. Μετά πήγα στην Τουρκία και η ομάδα (σ.σ. η Γκαζιαντέπ) τα κατάφερνε. Τότε μας χτύπησε ο σεισμός. Όλοι ήμασταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, οι οικογένειες κάποιων ανθρώπων από την ομάδα επλήγησαν και τραυματίστηκαν από το σεισμό. Θα μπορούσα να είχα χάσει τη ζωή μου. Πήγα σε μια πόλη για μπάσκετ και βρέθηκα σε μια άσχημη κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x