Ευρώπη

Χτύπησε αστυνομικό στην Ισπανία ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Betsson Μπεν ΜάκΛεμορ!

Προβλήματα με την αστυνομία του Λούγκο είχε ο Μπεν ΜάκΛεμορ, καθώς ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Betsson αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ και είχε επιθετική συμπεριφορά!

Σε ένα «θερμό» επεισόδιο με την ισπανική αστυνομία ενεπλάκη ο Μπεν ΜάκΛεμορ!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «elprogreso.es», το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής (8/3) που είχε για αρνητικό πρωταγωνιστή τον πρώην ΝΒΑer, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν στην ΑΕΚ Betsson και στη συνέχεια υπέγραψε στην Μπρεογάν.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητό του και ο Αμερικανός γκαρντ αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ.

Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, οι αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι ο ΜάκΛεμορ είχε και πολύ επιθετική συμπεριφορά εναντίον τους, χτυπώντας και έναν αστυνομικό στο χέρι!

Από ‘κει και πέρα, δεν αναφέρεται εάν ο παίκτης συνελήφθη ή επέστρεψε στο σπίτι του. Πάντως, ο πρώην «κιτρινόμαυρος» μέσω μηνύματός του στα social media ζήτησε δημόσια συγγνώμη:

«Έκανα ένα λάθος, για το οποίο δεν είμαι υπερήφανος. Τώρα, το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω μπροστά και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα και να μάθω από αυτό το λάθος, ώστε να αποτελέσω το σωστό παράδειγμα για εκείνους που πιστεύουν σε μένα, ειδικά τα νέα παιδιά.

Για τον λόγο αυτό, ζητάω μία ειλικρινή συγγνώμη και ζητώ να με αφήσετε να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό, προσωπικά και επαγγελματικά από αυτή την στιγμή, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που όλοι θέλουμε
».

Φέτος με την Μπρεογάν, ο ΜάκΛεμορ μετράει οκτώ ματς, έχοντας κατά μέσο όρο 14,3 πόντους και 2,5 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x