Ευρώπη

Τα βρήκε... σκούρα στο Καταλανικό ντέρμπι η Μπαρτσελόνα

Η Μανρέσα έβαλε... δύσκολα στην Μπαρτσελόνα, η οποία στο φινάλε καθάρισε την «μπουγάδα» και πήρε το καταλανικό ντέρμπι με σκορ 87-77.

Την επιστροφή στις νίκες στο ισπανικό πρωτάθλημα πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής η Μπαρτσελόνα, η οποία πάντως ζορίστηκε αρκετά από την Μανρέσα στο καταλανικό ντέρμπι, επικρατώντας πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 87-77 για την 22η αγωνιστική της ACB.

Η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου πραγματοποίησε ένα καλό πρώτο ημίχρονο (38-49), δείχνοντας να καθαρίζει την υπόθεση νίκης από νωρίς. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με αντεπίθεση διαρκείας έφεραν στα ίσα το ματς (72-72) στα μέσα της τέταρτης περιόδου, προτού οι «μπλαουγκράνα» σοβαρευτούν και με ένα σερί 15-5 στα τελευταία λεπτά, πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Με τη νίκη αυτή, η Μπαρτσελόνα παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 15-7 και στις 4 νίκες διαφορά από την πρωτοπόρο, Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τζαμπάρι Πάρκερ με 16 πόντους, με τον Σατοράνσκι να προσθέτει 15 και τους Μπριθουέλα και Ερνανγκόμεθ από 12.


Τα δεκάλεπτα: 19-27, 38-49, 61-64, 77-87.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x