Ευρώπη

Μανωλόπουλος: «Παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα στο ματς»

Στα δύο διαφορετικά πρόσωπα των παικτών του Περιστερίου απέδωσε την ήττα από την Τσμόκι Μινσκ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε πως ξεκίνησαν παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ, όμως έχασαν τη συγκέντρωσή τους και θεωρεί πως η πίεση στο τρίτο δεκάλεπτο τους έδωσε το προβάδισμα, ενώ στάθηκε στην ψυχή που έβγαλαν οι παίκτες του και στην αποβολή του Μίλερ.

Αναλυτικά: «Παρουσιάσαμε δυο πρόσωπα στο παιχνίδι μας με την Τσμόκι. Ένα στο ξεκίνημα του αγώνα, όπου παίξαμε καταπληκτικό μπάσκετ, και ένα στη συνέχεια, όπου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεν βγάλαμε ενέργεια στο παρκέ. Στο δεύτερο ημίχρονο, όταν πιέσαμε στην άμυνα στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, "γυρίσαμε" το ματς και βρεθήκαμε και μπροστά στο σκορ».

Και συμπλήρωσε: «Στο τέλος, κάποια λάθη συγκέντρωσης δεν μας άφησαν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το θετικό ήταν ότι η ομάδα έδειξε ότι έχει ψυχικά αποθέματα. Το παιχνίδι διαρκεί, όμως, 40’. Μας στοίχισε η αποβολή του Μίλερ, όπως, επίσης, θεωρώ και η κούραση που βγάλαμε στα τελευταία λεπτά, καθώς δυο ημέρες δεν κάναμε προπόνηση και είχαμε ένα πολύωρο και κοπιαστικό ταξίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x