Ευρώπη

Μαργαρίτης: «Θα ξεπεράσουμε την κούραση, για να προκριθούμε»

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι κουρασμένος, αλλά θα κάνει τα πάντα ώστε να νικήσει τη Βέντσπιλς και να πάρει την πρόκριση, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Μόνο τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League και όχι την κούραση, έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει του ματς με τη Βέντσπιλς, όπως τόνισε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Και πρέπει να κάνουμε ότι πρέπει και σωστά για να πετύχουμε τον στόχο μας», δήλωσε αρχικά ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Οι συνθήκες ήταν διαφορετικές πέρσι, αλλά και τότε ήταν η τελευταία αγωνιστική και έπρεπε να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Πιστεύω ότι θα κάνουμε το ίδιο και αυτή την φορά. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε και την κούραση που υπάρχει στην ομάδα, αλλά είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία που έχουμε για την πρόκριση, που όλα αυτά δεν θα τα έχουμε στο μυαλό μας».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με την πρόκριση: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ήρεμοι και αποφασιστικοί στο παιχνίδι μας. Η Βέντσπιλς είναι καλή ομάδα, για αυτό άλλωστε διεκδικεί και την πρόκριση, αλλά ξέρουμε πως να την αντιμετωπίσουμε, έχουμε λίγο χρόνο στη διάθεση μας για να ετοιμαστούμε για το ματς και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x