Ευρώπη

Κατηγορείται για πλαστογράφηση διαβατηρίου ο Μάρκους Σλότερ - Σε κίνδυνο δύο τίτλοι της Ρεάλ!

Ο Μάρκους Σλότερ κατηγορείται πως πλαστογράφησε διαβατήριο έτσι ώστε να αγωνιστεί ως κοινοτικός στην ACB, κάτι που είναι πιθανό να βάλει σε μπλεξίματα τη Ρεάλ!

Μεγάλα μπλεξίματα για τον Μάρκους Σλότερ!

Ο παλαίμαχος σέντερ, που πέρασε και από την ΑΕΚ Betsson, αναμένεται να διωχθεί ποινικά για πλαστογράφηση διαβατηρίου, ενώ φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί ως κοινοτικός στην ΑCB και να μην πιάνει θέση ξένου!

Μάλιστα, στην ίδια υπόθεση είναι μπλεγμένος και ο Άντι Πάνκο, τον οποίο επίσης γνωρίσαμε στην Ελλάδα με το σύντομο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR τη σεζόν 2012-13, πριν πάει στη Μάλαγα ως αντάλλαγμα για τον Τζέιμς Γκιστ!

Ο Σλότερ έλαβε διαβατήριο της Ισημερινής Γουινέας το 2015, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Copa del Rey. Η διαδικασία έγινε για να μπορέσει ο Αμερικανός να αγωνιστεί ως κοινοτικός στο μίνι τουρνουά. Αργότερα διαπιστώθηκε, ωστόσο, ότι οι πληροφορίες που αναγράφονταν στο διαβατήριο ήταν ψευδείς. Συγκεκριμένα, τα διαβατήρια του Σλότερ και του Πάνκο είχαν τον ίδιο αριθμό, ενώ έλειπαν από αυτά διάφορες σελίδες.

Για να αποκτήσουν τα διαβατήρια, οι δύο παίκτες έχουν παραδεχτεί ότι πλήρωσαν 35.000 ευρώ σε μετρητά ο καθένας στον Ρίτσαρντ Νγκέμα, έναν πρώην παίκτη των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης που είχε επαφές με την κυβέρνηση της Ισημερινής Γουινέας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε τόσο τη Liga Endesa όσο και το Copa del Rey το 2015. Ως εκ τούτου, η Μπαρτσελόνα, η οποία συμμετείχε ενεργά στην υπόθεση εδώ και 9 χρόνια, θα ζητήσει από τις αρχές να αφαιρέσουν τους τίτλους από τη «βασίλισσα», αν αυτή κριθεί ένοχη για εμπλοκή στην παρατυπία του Σλότερ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x