Ευρώπη

Απίστευτος Ματσιγιάουσκας: Στα 42 του κάνει… πλάκα σε φιλική αναμέτρηση με απανωτά τρίποντα!

Μπορεί ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας να είναι 42 ετών, αλλά η τέχνη του σουτ δεν ξεχνιέται με τίποτα.

Αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες που έπαιξαν στην Ελλάδα, καθώς το 2006, όταν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά «μπαμ».

Ο λόγος για τον Άρβιντας Ματσιγιάουσκας, που δεν κατάφερε να δείξει ούτε το ελάχιστο των δυνατοτήτων του λόγω ενός σοβαρότατου τραυματισμού που υπέστη στην περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας εκείνης της χρονιάς.

Ωστόσο, για την ποιότητά του δεν υπήρξε ποτέ αντίλογος και ο 42χρονος σήμερα Λιθουανός έδειξε μέρος του ταλέντου με το οποίο γεννήθηκε κατά τη διάρκεια ενός φιλικού που διεξήχθη προς τιμήν των αδερφών Λαβρίνοβιτς, που αποχώρησαν από την ενεργό δράση.

Ο «Μάτσας» δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του σουτ και από τα λιγοστά στιγμιότυπα που έχουν διαρρεύσει, φαίνεται ότι κάνει… πλάκα βάζοντας το ένα τρίποντο μετά το άλλο. Στο συγκεκριμένο φιλικό συμμετείχαν ιερά τέρατα του λιθουανικού μπάσκετ όπως οι Στομπέργκας, Σισκάουσκας, Σονγκάιλα, Γιανκούνας, αλλά και οι παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού, Λίνας Κλέιζα, Ρενάλντας Σεϊμπούτις και του Παναθηναϊκού, Ρομπέρτας Γιαβτόκας.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x