Ευρώπη

Με ελλείψεις η Ρωσία στο Ευρωμπάσκετ

Κιριλένκο, Χριάπα και Κάουν απουσιάζουν από την προεπιλογή της Ρωσίας για το Ευρωμπάσκετ, μετά την ανακοίνωση των κληθέντων από τον Φώτη Κατσικάρη.

Χωρίς του Αντρέι Κιριλένκο, Βίκτορ Χριάπα και Σάσα Κάουν, θα παραταχθεί η Ρωσία στο Ευρωμπάσκετ, καθώς όπως αναμενόταν οι τρεις τους δεν συμπεριλαμβάνονται στην προεπιλογή που ανακοίνωσε ο Φώτης Κατσικάρης. Αντίθετα, στις κλήσεις της εκ των αντιπάλων της Ελλάδας στην πρώτη φάση, είναι οι Αλεξέι Σβεντ και Τιμοφέι Μοζγκόφ.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί: Αλεξέι Σβεντ (Τίμπεργουλβς), Τιμοφέι Μοζγκόφ (Νάγκετς), Φριτζόν, Ντμίτρι Χβοστόφ, Σεργκέι Μόνια, Αλεξέι Ζουκανένκο, Γεγκόρ Βιάλτσεφ (Χίμκι), Άντον Πονκρασόφ, Εβγκένι Βορονίν, Αντρέι Βοροντσέβιτς, Ντμίτρι Σοκόλοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μαξίμ Γκριγκορίεφ, Σεργκέι Μπίκοφ, Βαλερί Λιχοντέι (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Σέμεν Αντόνοφ (Νίζνι), Νικίτα Μπαλάσοφ, Ντμίτρι Κουλάγκιν (Κράσνε Κρίλια), Σεργκέι Καράσεφ (Τριούμφ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x