Ευρώπη

Με «όργια» του Όγκαστ η Γαλατά… πάτησε την Μπαχτσεσεχίρ!

Με τον Ζακ Όγκαστ να σταματά στους 30 πόντους, η Γαλατασαράι επικράτησε 85-76 της Μπαχτσεσεχίρ, πανηγυρίζοντας έτσι και την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένας φοβερός και τρομερός Ζακ Όγκαστ πήρε από το… χέρι τη Γαλατασαράι και την οδήγησε στη νίκη (85-76) επί της Μπαχτσεσεχίρ, που ήταν και η πρώτη της στο φετινό πρωτάθλημα Τουρκίας.

Ο ομογενής σέντερ τελείωσε την αναμέτρηση με 30 πόντους (11/13διπ., 8/8β.) και 5 ριμπάουντ, με τον Γουίτινγκτον να είχε 12π. και τον Τζόουνς 10π.

Από την ομάδα του Στέφανου Δέδα, που είναι στο 0-2, ξεχώρισαν οι Χάρντι και Γουίλσον με 23 και 19 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 25-21, 48-39, 67-55, 85-76

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x