Ευρώπη

Με τη Γαλατά του Βουγιούκα ο Παναθηναϊκός

Η Γαλατάσαραϊ του Ίαν Βουγιούκα θα είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον μικρό τελικό του τουρνουά του Κάουνας μετά τη βαριά ήττα της από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν έπαιξε όχι σαν ομάδα Eurocup, αλλά… Ευρωλίγκας και νίκησε άνετα τη Γαλατάσαραϊ με 85-65 για το τουρνουά του Κάουνας. Έτσι την Κυριακή θα συναντηθεί με την οικοδέσποινα Ζαλγκίρις στον τελικό, ενώ η ομάδα του Ίαν Βουγιούκα θα αναμετρηθεί στις 16:40 με τον Παναθηναϊκό στον μικρό τελικό.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι και ο Ρίτσαρντ Χέντριξ είχαν από 12 πόντους, ενώ από 10 πρόσθεσαν οι Άαρον Μάιλς και Αντρέι Ζούμπκοφ. Ο Κάρλος Αρόγιο με 10 πόντους ήταν ο μοναδικός παίκτης με διψήφιο αριθμό σκορ από τους ηττημένους, ενώ ο Ίαν Βουγιούκας είχε 3 πόντους (1/2 βολές, 1/1 δίποντο) και 3 ριμπάουντ σε 7:40.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x