Ευρώπη

Μέλι: «Θέλω μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 για να... ισοφαρίσω τη μητέρα μου»

Ο Νικολό Μέλι παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τους στόχους που έχει όσον αφορά την καριέρα του, τονίζοντας πως θέλει να ισοφαρίσει μία... επίδοση της μητέρας του.

Ο Νικολό Μέλι παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο «Remember the Why» της Ευρωλίγκας, όπου μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του.

Αυτός περιλαμβάνει σε κεντρικό σημείο τη μητέρα του, Τζούλι Βόλερστεν, η οποία ήταν βολεϊμπολίστρια των ΗΠΑ και το 1984 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες.

Ο Μέλι ανέφερε, επομένως, ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028, που θα γίνουν και πάλι στο LA, και να φτάσει μάλιστα σε μετάλλιο έτσι ώστε να... ισοφαρίσει τη μητέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η απόφαση να ασχοληθώ με τον αθλητισμό στην οικογένειά μου ήταν αρκετά εύκολη, ήταν πάντα μέρος της ζωής μας. Δεν ένιωσα καθόλου πίεση μεγαλώνοντας ως γιος της μητέρας μου. Όμως, θα ήθελα πολύ να τελειώσω την καριέρα μου το 2028 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες. Αυτός θα ήταν ένας τρομερά ρομαντικός τρόπος να τελειώσεις μια καριέρα. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να ισοφαρίσω τη μαμά μου με το αποτέλεσμα. Θα ήταν εκπληκτικό. Αλλά, πάντα λέω ότι είναι η πρωταθλήτρια της οικογένειας και είμαι πραγματικά περήφανος που είμαι ο γιος της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x