H απουσία των Βλάτκο Τσάντσαρ και Τζος Νίμπο από το Ευρωμπάσκετ για τη Σλοβενία έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση, με τον Λούκα Ντόντσιτς να επιρρίπτει ευθύνες στην Αρμάνι Μιλάνο πως δεν επέτρεψε στους δύο παίκτες της να αγωνιστούν στο τουρνουά.
Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Έτορε Μεσίνα, μιλώντας στο Sky Sports ρωτήθηκε και αιτιολόγησε την απουσία των δύο παικτών, εξηγώντας πως αμφότεροι προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς, και κρίθηκε σωστό να προφυλαχθούν.
«Ο GM μας Χρήστος Σταυρόπουλος εξέφρασε την άποψή μας. Ο Ντόντσιτς ξέχασε ένα πολύ σημαντικό πράγμα. Τόσο ο Τσάντσαρ, όσο και ο Νίμπο αναρρώνουν από σοβαρούς τραυματισμούς που τους κράτησαν εκτός για πολύ καιρό.
Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος της σεζόν, ή ακόμα και κατά τη διάρκεια της σεζόν, αν αυτοί οι παίκτες είναι σε θέση να βοηθήσουν τη Σλοβενία, θα ξεχάσουν τι είπαν για την Αρμάνι και θα είναι ευγνώμονες για την Αρμάνι που έφερε δύο παίκτες – κλειδιά στη φόρμα τους», είπε αναλυτικά.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






