Ευρώπη

Η Μετροπολιτάν διεκδικεί χρηματικό ποσό από το γαλλικό πρωτάθλημα για τον Γουενμπανιάμα!

Η Μετροπολιτάν διεκδικεί ένα μέρος των χρημάτων που έδωσε το NBA στην γαλλική Λίγκα προκειμένου να παρακολουθούν το επόμενο αστέρι του NBA, Βίκτορ Γουενμπανιάμα.

Μερικές εβδομάδες πριν το NBA κατέβαλε 133,000 ευρώ στη γαλλική Λίγκα προκειμένου να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Μετροπολίταν, δίνοντας συνέχεια στην… τρέλα που περιβάλλει το όνομα του Βίκτορ Γουενμπανιάμα που αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Βενσάν Κολέ.

Έτσι, με τη ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου της ομάδας, αιτήθηκε η Μετροπολιτάν από τη Λίγκα ένα μέρος από το συνολικό ποσό που πρόσφερε το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη για να καλύψει τους αγώνες της.

Η γαλλική ομάδα και μέσω του συμβουλίου της επισήμανε πως νιώθει έλλειψη σεβασμού προς την αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος, κάνοντας λόγο για μονόπλευρη συμφωνία.

«Είμαστε ξαφνιασμένοι που δεν ήμασταν περισσότερο ενεργοί στην γενικότερη συμφωνία των δύο πλευρών. Δεν νιώθουμε σεβασμό ως οργανισμός. Η γαλλική Λίγκα παρουσίασε την συμφωνία σαν να αφορά τους πάντες αλλά το NBA νοιάζεται μονάχα για τον Γουενμπανιάμα και τη λάμψη που τον περιβάλλει. Γεγονός από τη μία βδομάδα που πέρασε στο Λας Βέγκας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x