Ευρώπη

Μίνι-πελάτισσα της Λιθουανίας η Ισπανία!

Τον… αέρα της Ισπανίας έχει πάρει η Λιθουανία, καθώς πανηγύρισε τη δεύτερη σερί της φιλική νίκη, αυτή τη φορά στη Μάλαγα με 78-76 και στην «πρώτη» του Πάου Γκασόλ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την εξαιρετική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται όλο αυτό διάστημα και ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, επιβεβαίωσε ξανά η Λιθουανία!

Μερικές ημέρες μετά τη νίκη στην έδρα της, η ομάδα του Καζλάουσκας επικράτησε 78-76 της Ισπανίας μέσα στη Μάλαγα! Την πρώτη του εμφάνιση έκανε ο Πάου Γκασόλ, έχοντας 10 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Κορυφαίοι για τη «Lietuva» οι Βαλαντσιούνας και Κουζμίνσκας με 15 πόντους ο καθένας, με τον Σεϊμπούτις να προσθέτει άλλους 13. Από το συγκρότημα του Σκαριόλο πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιουλ με 12 πόντους, ενώ καλός ήταν και ο Μίροτιτς, ο οποίος έφτασε κοντά στο νταμπλ-νταμπλ με 11 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 23-15, 39-39, 59-62, 76-78

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x