Ευρώπη

Μίτσοφ για Τζέιμς: «Παλιότερα ήταν... ωρολογιακή βόμβα, τρελαινόταν με το παραμικρό - Έχει μεγαλώσει ψυχικά»

Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ συνεχάρει τον Μάικ Τζέιμς τόσο για το ρεκόρ πόντων του, όσο και για την ωρίμανση που έχει δείξει μέσα στα τελευταία χρόνια.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι από χθες (07/03) πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας, με πολλούς πρώην και νυν συμπαίκτες/συνεργάτες του να τον συγχαίρουν για το κατόρθωμά του αυτό.

Ένας από αυτούς είναι και ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ. Ο Σέρβος παλαίμαχος φόργουορντ, που συνυπήρξε με τον Τζέιμς στην Αρμάνι Μιλάνο τη σεζόν 2018-19, αποθέωσε τον Αμερικανό και μίλησε για τη μεγάλη ωρίμανση που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τον χαρακτήρα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη συνύπαρξη με τον Τζέιμς: «Μαζί του, στο γήπεδο, η συνεργασία ήταν εκπληκτική. Δεν υπήρχαν μεγάλα ονόματα στην Αρμάνι εκείνη την εποχή. Μόνο εγώ και ο Γκαούντλοκ, αλλά είχαμε κερδίσει το Scudetto. Μετά, την επόμενη χρονιά, έφτασε ο Μάικ. Φανταστικός παίκτης, έξυπνος, εξαιρετικός σκόρερ. Αλλά εκτός γηπέδου… Ο σύλλογος τον υποστήριξε πολύ, το οποίο σεβάστηκα γιατί ήταν κυρίαρχος παίκτης. Έπαιζε υπέροχα, αλλά ήταν σαν... ωρολογιακή βόμβα. Μερικές φορές το παραμικρό μπορεί να τον κάνει να τρελαθεί».

Για την επικοινωνία του με τον Σάσα Ομπράντοβιτς, που τηλεφώνησε στον Μίτσοφ για συμβουλές πριν υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μονακό: «Θυμάμαι καλά τη συζήτηση. Με πήρε τηλέφωνο όταν ο Μάικ επρόκειτο να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Ήθελε να καταλάβει πώς να τον προσεγγίσει, πώς να βρει μια κοινή γλώσσα. Μιλήσαμε για περισσότερο από μια ώρα. Απλώς υπήρξαν κάποιες κακές καταστάσεις στο Μιλάνο και στο τέλος του είχαν δημιουργήσει μια αναταραχή».

Για το αν τα πράγματα έχουν αλλάξει πλέον: «Τον κοιτάζω τώρα. Έχει μεγαλώσει ψυχικά, δεν υπάρχει σύγκριση με το παρελθόν. Τώρα παίζει ως μέλος της ομάδας. Είναι θεαματικός. Έχει πετύχει σπουδαία πράγματα και τον συγχαίρω για αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x