Ευρώπη

Εμφατικό break της Μπουργκ στη Μονακό με «μπόμπερ» Ρισασέ!

Με τον Ζακαρί Ρισασέ να κάνει σπουδαίο παιχνίδι, η Μπουργκ επικράτησε με σκορ 83-73 μέσα στην έδρα της Μονακό και έγινε αφεντικό για την πρόκριση στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος.

Μία νίκη που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα Γαλλίας έκανε η Μπουργκ, η οποία επικράτησε 83-73 μέσα στη Μονακό, ισοφάρισε σε 1-1, της πήρε το πλεονέκτημα έδρας και έγινε αφεντικό για την πρόκριση στους τελικούς!

Η φιναλίστ του Eurocup ήταν πίσω στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έτρεξε ωστόσο ένα επικό 23-11 στην τελευταία περίοδο και κατάφερε να πετύχει τη σπουδαία νίκη. Πλέον, η Μπουργκ χρειάζεται δύο εντός έδρας ροζ φύλλα για να περάσει στους τελικούς.

Κορυφαίος ήταν ο Ζακαρί Ρισασέ, γιός του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Στεφάν Ρισασέ. Ο νεαρός Γάλλος απέδειξε γιατί θεωρείται ένα από τα κορυφαία prospect του Draft για το 2024, μετρώντας 21 πόντους και 8 ριμπάουντ με 8/12 σουτ. Από τη Μονακό, πάλεψε με 16 πόντους ο Ελί Οκόμπο και με 14 ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ.

Υπενθυμίζουμε πως το άλλο ζευγάρι ημιτελικών είναι το Παρί-Βιλερμπάν, με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1 και τον σύλλογο της Λιόν να έχει κάνει «break» στο Παρίσι.

Τα δεκάλεπτα: 25-20, 44-40, 62-60, 73-83

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x