Ευρώπη

Χωρίς μισή ομάδα η Μονακό, ηττήθηκε από τη Βιλερμπάν πριν τον Παναθηναϊκό

Η αποδεκατισμένη Μονακό γνώρισε ήττα 83-87 από τη Βιλερμπάν, λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο Play-In με τον Παναθηναϊκό, με σημαντικές απουσίες, αποβολή του Μάικ Τζέιμς και νέα προβλήματα τραυματισμών.

Η Μονακό κατέβηκε με σοβαρές απουσίες και δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τη Βιλερμπάν, χάνοντας 83-87 στο Salle Gaston Medecin για την 27η αγωνιστική της γαλλικής λίγκας. Με το κρίσιμο Play-In της EuroLeague απέναντι στον Παναθηναϊκό να πλησιάζει, οι Μονεγάσκοι είδαν το ήδη επιβαρυμένο ρόστερ τους να πιέζεται ακόμη περισσότερο.

Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς στερήθηκε έξι βασικούς παίκτες -ανάμεσά τους οι Τάις, Οκόμπο, Μίροτιτς, Νέντοβιτς, Τάρπεϊ και Μπεγκαρίν- ενώ οι Τάις και Οκόμπο έμειναν εκτός λόγω μικροτραυματισμών. Σαν να μην έφταναν αυτά, ο Μάικ Τζέιμς αποβλήθηκε στο 13' με δύο διαδοχικές τεχνικές ποινές, αφήνοντας τη Μονακό με ακόμη λιγότερες λύσεις. Ο Αμερικανός γκαρντ ξέσπασε και στα social media μετά το ματς, αφήνοντας αιχμές για τη διαιτησία.

Παρά τις δυσκολίες, οι νεαροί Μουνγκαλά, Κλίτσκο και Λαουρέντσικας πήραν χρόνο συμμετοχής και προσπάθησαν να καλύψουν τα κενά, όμως η Βιλερμπάν εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και έφτασε στη νίκη, ανεβαίνοντας στο 17-9, ενώ η Μονακό υποχώρησε στο 21-5.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Άλφα Ντιαλό με 26 πόντους, ενώ για τη Βιλερμπάν ο Σακίλ Χάρισον έκανε μεγάλη εμφάνιση με 23 πόντους και ο Μπράιαν Ανγκόλα πρόσθεσε ένα εντυπωσιακό double-double.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x