Σημαντική ενίσχυση για τη φροντ-λαίν της Ζάλγκιρις Κάουνας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Μόουζες Ράιτ, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.
Στην ελληνική Stoiximan GBL είχε 11.7 πόντους και 5.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε μόλις 18 λεπτά συμμετοχής, ενώ στην Euroleague κατέγραψε 5.8 πόντους και 2.6 ριμπάουντ σε 13 λεπτά ανά αγώνα.
Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος έχασε σημαντικό μέρος της σεζόν λόγω προβλήματος υγείας, θα βρει στη Ζάλγκιρις ακόμα έναν παίκτη που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.
Please welcome, Moses Wright! ???
— BC Zalgiris Kaunas (@bczalgiris) June 30, 2025
Zalgiris has signed a 1-year contract with a 26-year-old American center Moses Wright. ?? pic.twitter.com/73lukEccMi
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






