Ευρώπη

Ήττα-σοκ για την Μπαρτσελόνα από την Μπανταλόνα!

Αν και βρέθηκε μπροστά μέχρι και με 13 πόντους διαφορά, η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στην έδρα της Μπαρτσελόνα με 82-79 και υπέστη τη δεύτερη απώλειά της στη φετινή Liga Endesa.

Με κορυφαίους τους δύο πρώην της, Ρίμπας και Τόμιτς, που είχαν από 16 πόντους, η Μπανταλόνα υποχρέωσε σε ήττα-σοκ στην Μπαρτσελόνα με 82-79, επιστρέφοντας μάλιστα από το -13 που βρέθηκαν στις αρχές της τρίτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν στιγμή το παιχνίδι και μετά το 62-70 με το οποίο βρέθηκαν πίσω στο σκορ στις αρχές του τελευταίου δεκαλέπτου, έτρεξαν ένα 12-0 σερί διαμορφώνοντας το 74-70. Ήταν φανερό σε εκείνο το σημείο ότι οι Καταλανοί αγχώθηκαν χάνοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, ωστόσο επέστρεψαν ισοφαρίζοντας σε 76-76.

Ωστόσο, η Μπανταλόνα είχε πιο καθαρό μυαλό, τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα τα περίμενε όλα από τον Λαπροβίτολα και πήγε τη διαφορά στους 5 πόντους (81-76), αγγίζοντας τη νίκη. Ο Λαπροβίτολα με ένα τρελό τρίποντο μείωσε σε 81-79, η Μπανταλόνα έκανε το λάθος στην επαναφορά και στα 6’’ πριν από τη λήξη, αλλά το τρίποντο που επιχείρησε ο Χίγκινς ήταν άστοχο με την Μπανταλόνα να παίρνει τελικά τη νίκη (82-79).

Ο Λαπροβίτολα σταμάτησε στους 19 πόντους, με τον Βέσελι να προσθέτει 14π.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x