Ευρώπη

Έριξε στο καναβάτσο την Μπασκόνια και προκρίθηκε στα ημιτελικά της ACB η Μπανταλόνα!

Άδοξο τέλος μπήκε στη σεζόν της Μπασκόνια, που έχασε για δεύτερη φορά από την Μπανταλόνα (83-76) και έμεινε εκτός ημιτελικών της Liga Endesa!

Τέλος η σεζόν για την Μπασκόνια!

Η ομάδα του Χοάν Πενιαρόγια που τόσο είχε εντυπωσιάσει με την απόδοσή της βρήκε τον... δάσκαλό της στην Μπανταλόνα, η οποία τη νίκησε 83-76 και έκανε το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά της ACB!

Πλέον, η Ζουβεντούτ, που είχε τερματίσει έβδομη στην κανονική διάρκεια, περιμένει τον νικητή του ζευγαρίου Ρεάλ Μαδρίτης-Γκραν Κανάρια, έτσι ώστε να μάθει τον αντίπαλό της στην τετράδα της Liga Endesa.

Η Μπανταλόνα είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ανεβάζοντας σταδιακά τη διαφορά η οποία έπιασε διψήφιες τιμές από τις αρχές της τέταρτης περιόδου. Με αυτόν τον τρόπο, έφτασε σε μία σχετικά άνετη επικράτηση, απέναντι στην ανήμπορη να αντιδράσει Μπασκόνια.

Κορυφαίος για άλλη μία φορά ήταν ο εντυπωσιακός Κάιλ Γκάι, που είχε 22 πόντους με 4/8 τρίποντα. 15 πόντους πρόσθεσε ο πολύπειρος Γκιλέμ Βίβες και 13 ο Βλάντιμιρ Μπροτζιάνσκι. Από τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισε με 16 πόντους ο Μάρκους Χάουαρντ.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 46-40, 71-62, 83-76

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x