Ευρώπη

Έκανε «πάρτι» στο πρώτο ημίχρονο με Χαϊδελβέργη και μετά χαλάρωσε η Μπάγερν

Μια «διαστημική» στο πρώτο ημίχρονο Μπάγερν νίκησε άνετα 93-81 τη Χαϊδελβέργη στο Μόναχο για την πέμπτη αγωνιστική της BBL κι έφτασε τις τέσσερις νίκες.

Έκανε «πάρτι» κόντρα στη Χαϊδελβέργη η Μπάγερν. Οι Βαυαροί νίκησαν πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 93-81 στο Μόναχο την αντίπαλό τους για την έκτη αγωνιστική της BBL κι έφτασαν στο 4-1, έχοντας ένα ματς λιγότερο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας κι αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο 1-5 στις χαμηλές θέσεις.

Οι παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ έφτασαν στο 63-35 στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο χαλάρωσαν, ενόψει των επικείμενων υποχρεώσεών τους στην Ευρωλίγκα.

Κορυφαίοι των Βαυαρών ήταν οι Ντινγουίντι με 18 κι Ομπστ με 16 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x