Ευρώπη

Κίνηση με μέλλον για την Μπαρτσελόνα, αναμένεται να υπογράψει τον Ντέιμ Σαρ

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πολύ κοντά ώστε να υπογράψει τον ιδιαίτερα ταλαντούχο Ντέιμ Σαρ. Αγωνίστηκε στο Ευρωμπάσκετ U16 με την Ιταλία και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά!

Στα ραντάρ της Μπαρτσελόνα φέρεται πως βρίσκεται ο ταλαντούχος και φέρελπις Ιταλός αθλητής, Ντέιμ Σαρ. Ο 16χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του «BasketNews» απέχει λεπτομέρειες από το να κοσμήσει τη φανέλα των Καταλανών την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά.

Το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναμένεται να καταθέσει το απαραίτητο buy-out στους Όραντζ Μπασάνο και μέσα στις επόμενες μέρες να πραγματοποιηθούν τα διαδικαστικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Στο Ευρωμπάσκετ U16 με τα χρώματα της Ιταλίας μέτρησε ανά αγώνα 14,8 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 2,2 ριμπάουντ, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης και παράλληλα να βρεθεί στη κορυφαία πεντάδα.

Πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος καλύπτει με ευκολία όλες τις θέσεις της περιφέρειας, ενώ σε κοντά συστήματα μπορεί να ανέβει ως και τη θέση του πάουερ φόργουρντ. Στοιχείο που τον ξεχωρίζει από τόσο νωρίς και λόγος για να επενδύσει μία ομάδα πάνω του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x